Espai Singular

El mobiliari és d’estil industrial. L’espai permet fer moltes combinacions. A la imatge, la sala està preparada amb dues taules per a quatre persones i una per a dues.

Obrim a l’hora de sopar els DIMARTS, DIMECRES, DIJOUS, DIVENDRES I DISSABTES. També oferim dinars per a grups (tertúlies, dinars d’empresa….) qualsevol dia de la setmana.  695560321;contrasenyarestaurant@gmail.com

Taula preparada per a un grup de deu persones

El club gastronòmic i restaurant clandestí La Contrasenya  és un espai singular. Comparteix l’art de la cuina amb l’art de la pintura. Per això també li diem gastrotaller.

La Contrasenya no és troba a peu de carrer. Està en un àtic d’un edifici industrial del Poblenou, en el qual hi ha petits tallers,  oficines i habitatges tipus loft.

Per accedir-hi cal saber la contrasenya del dia, que es proporciona quan es fa la reserva.

Si se l’hagués de classificar d’alguna manera La Contrasenya entraria en la categoria dels clubs gastronòmics ocults  que els darrers anys han sorgit a bona part de grans ciutats.

Les pintures omplen les pareds

Londres, com en tantes altres coses, ha tornat a ser pionera a Europa amb els seus undergrounds, tal com s’anomenen allà aquests tipus de locals.

A la moda s’hi va afegir ràpidament París. A París sovintegen els situats en residències privades benestants. A Londres hi ha de tot, des de l’estil més canalla en menjadors d’habitatges de barris workingclass ( The Secret Ingredient, per exemple) fins els que es localitzen a gardens de residències de famosos. O també els espais més cool a llocs improbables.

Detall de la terrassa. Per pendre-hi una copa, per fer algun cigarret o per sopar-hi les nits d’estiu.

Barcelona s’hi ha començat a apuntar. No obstant, alguns dels locals, tot i que mantenen l’aparença clandestina, un cop travessada la porta d’entrada, la sorpresa (o poca sorpresa) es que es tracta de restaurants amb tots els ets i uts malgrat estar a rebotigues o a espais ocults.

Una altra cosa són els amagats  de veritat. Aquests es poden trobar al bell mig del menjador d’habitatges privats. O  a espais que tenen una altra funció, com és el cas de La Contrasenya.  És obligada la reserva prèvia. S’acostumen a promoure pel boca orella i a través de les xarxes socials.

La Contrasenya presenta unes característiques peculiars i innovadores. És el primer a Barcelona que està situat en un taller d’art.

Els comentaris estan tancats.