Comparteix:   

La Contrasenya: Qui vol un sopar diferent?

Humus amb xips de moniato

Humus amb xips de moniato

 

Es pot sopar diferent i de qualitat de moltes maneres. Barcelona, com a ciutat gran ofereix possibilitats de les més diverses. I no  ens referim només al tipus de o procedència del menjar, si no també als espais que fan cuina. La Contrasenya és un d’ells.

Encara hi ha gent que confón els restaurants anomenats clandestins amb els que s’amaguen darrera una entrada que podria ser de qualsevol comerç o negoci. En aquests, quan es creua l’umbral el client es troba amb un restaurant al ús.  Hi ha altres tipus de restaurants clandestins o clubs gastronòmics  que, a part de trobar-se en espais improbables, ofereixen unes característiques més singulars. I la cuina, de primera divisió.

Exemples del model primer serien el ja desaparegut Don’t Tell, més conegut com “la tintoreria”  o el Chitón, tots dos de la mateixa empresa. L’accés al Don’t Tell  era una falsa bogaderia i al Chitón, una botiga de souvernirs.   Entre els del segon model destaca La Contrasenya. Aquest club gastronòmic s’amaga en el taller d’art d’una pintora, que alhora exerceix com a cuinera.  Està situat en l’últim pis  d’un edifici industrial del Poblenou. L’accés es a través d’un muntacàrregues. A molts els recorda Nova York.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *